Златка Райкова и Благой Георгиев са разделени, писа  България Днес,

...
Златка Райкова и Благой Георгиев са разделени, писа  България Днес,
Коментари Харесай

Защо се разделиха русата Златка и Благо?


Златка Райкова и Благой Георгиев са разграничени, писа   " България Днес ", базирайки се на  няколко самостоятелни един от различен източника. Причината за краха на връзката им най-вероятно е трети човек.

От известно време някогашният футболист е засичан по заведения за хранене и заведения със знойна хубавица, издават свиделите на срещите им. Той показал рискова непосредственост с мацката, която наподобява суперсекси.

Откакто е свободен, ползата към Благой от дамите се ускори. Неотдавна папараци на " България Днес " попаднаха на забавна обстановка по столичните улици. Георгиев бе преследван от знойна, непозната никому кокона. Мацката кара яркочервения си джип компактно зад возилото на Благой в продължение на дълго време. Щом някогашният футболист стопира, красивата госпожица също отбива и почтително изчаква Георгиев да потегли. Дали е същата кокона, с която е засичан да интимничи из софийските заведения, или друга сексбомба, не излиза наяве. Показателно е, че Благой стопира пред аптека, откъдето си купува нещо. Какво, можем единствено да гадаем. След това двата автомобила - на някогашния футболист и на последвалата го мацка, влизат един след различен в паркинга на огромен столичен хотел.

Райкова и някогашният футболист бяха дружно повече от три години. Благой и Златка имат дете - Благой-джуниър. Двамата нямат брак и по тази причина няма да се развеждат. Грижите за общия правоприемник към този миг ще се поемат и от двамата. Златка и Благой ще се редуват кой да гледа хлапето, което е на малко повече от две годинки. В първите дни от раздялата им малчуганът бе при баща си.

Откакто е разграничена с Георгиев, Райкова не стопира да купонясва. Златка през ден е засичана в столични заведения. А неотдавна се завърна от спапочивка във Велинград.

В същото време Благой Георгиев е липсващ от рамките на България. От няколко дни никой от приятелите му не го е виждал. Запознати настояват, че Благой още веднъж е на топло. Къде и с кой е, нямаме публична информация и можем единствено да гадаем.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР